CEL MAI IMPORTANT SUCCES PENTRU ECHIPA DE RUGBY DIN BUZĂU DE LA REÎNFIINŢARE. STEJARII AU CÂŞTIGAT DERBY-UL DE LA IAŞI ŞI SUNT APROAPE DE SUPERLIGĂ

VICTORIE 2Stejarul Buzău este aproape de a reuşi cel mai important succes din sportul buzoian de la promovarea Gloriei din 2007.

Echipa de rugby se află la un pas de a urca în Superligă, adică între cele mai bune 8 echipe din ţară.

În derby-ul Diviziei Naţionale de Seniori, Stejarii au reuşit să câştige în deplasare la Iaşi, succes care le asigură primul loc din serie în campionatul regulat.

Buzoienii şi-au luat astfel şi revanşa după ce în meciul tur, moldovenii câştigaseră în Parcul Tineretului.

Azi, la Iaşi, stejarii au avut probleme în prima repriză, ieşenii întrând în avantaj cu 15-7. După pauză însă, buzoienii au măturat cu adversarii reuşind un scor de 21-0!  Per total a rezultat o victorie a buzoienilor cu 28-15.

Şi la eseuri au câştigat ai noştri cu 4-2. În prima repriză a marcat eseu demiul Ilie, iar după pauză Cl. Popovici, Merşoiu şi Suflea, ultimul reuşind cel mai frumos eseu al meciului. Toate cele patru eseuri au fost transformate, două de T. Niţu şi două de Borz.

“Toată echipa a jucat bine, nu pot să remarc pe nimeni în mod special. Graţie succesului de azi am devenit favoriţi la promovare. Am demonstrat tuturor că avem cea mai bună echipă din DNS şi din punct de vedere sportiv suntem gata de a promova între cele mai bune opt echipe din ţară. Acum e rândul Primăriei Buzău şi Consiliului Judeţean să-i răsplătească pe băieţi iat la anul să jucăm în Superligă cu cele mai bune echipe din ţară ” a spus la final preşedintele Vasile Niţă.

Iată XV-le de start folosit de antrenorul Eduard Suciu:

Suflea, Cl. Popovici, M. Popovici – Buzea, Pânzaru – Al. Dan, C. Dima, C. Merşoiu – Ilie, T. Niţu – G. Petcu, Ad. Dima, R. Todică, Palcău – Borz.

Au mai jucat: Brăileanu, Trifan, Lupu, Vlad, Pojar, Dumitrache, Caloian, Dinu. 

 

line
footer
Cu sprijinul Netwave SRL | Designed by freelancer