Declaraţii după meciul amical Stejarul – RC Bîrlad!

„Este altceva faţă de sezonul trecut, dar încă nu sîntem mulţumiţi pentru că deocamdată noi am adus cei 7-8 jucători şi nu sîntem omogenizaţi deloc. Ne-a cam surprins pentru că începe pe 19 primul meci pentru că noi ştiam pe 2 aprilie, deci cu 2 săptămîni înainte, e totuşi o problemă. Dar i-a rulat Merşoiu pe toţi, ar trebui să ne omogenizăm pe parcurs şi aţi văzut la finalul meciului că totuşi echipa funcţionează bine. Noi mai avem timp să punem la punct tot ceea ce trebuie” – preşedintele Vasile Niţă.

nita deschidere

„Pentru noi acest prim meci a fost mai greoi, pînă ne acomodăm, pînă începem să ne cunoaştem colegii, dar per total a fost un meci foarte frumos şi ne-a plăcut foarte mult. Începem să ne cunoaştem, e o echipă tînără, cu cîţiva jucători care sîntem mai în vîrstă, dar cred că în următoarele săptămîni o să începem să ne mişcăm mult mai bine. Noi am venit aici să cîştigăm Liga, nu am venit doar să facem figuraţie!” – Mădălin Baraulea.

baraulea bucata cu el deschidere

„A fost un test util, se vede că toţi băieţii nu am jucat un meci de mult timp, mai exact de anul trecut, foarte bun, apărarea a mers foarte bine, încet-încet vom clădi şi relaţiile de joc şi o să fim un grup şi mai unit. Nu am avut decît cîteva antrenamente împreună, dar cu siguranţă vom fi mult mai bine, ne vom omogeniza, jocul va fi mult mai cursiv, vom căpăta încredere în noi şi sper şi sînt convins în acelaşi timp că vom cîştiga atît Liga, cît şi Cupa D.N.S.!” – Theodor Niţu.

nitu bucata cu el deschidere

line
footer
Cu sprijinul Netwave SRL | Designed by freelancer