Declaraţii după meciul Stejarul – Ştiinţa Petroşani: “Vrem să cîştigăm tot!”

Un singur meci o mai desparte pe Stejarul de disputarea finalei Cupei României – faza D.N.S., partidă pe care rugbiştii noştri o vor juca pe teren neutru, în Ghencea, împotriva lui CS Năvodari. Deja cîştigătoare a Seriei Roşii din Grupa a 2-a valorică a competiţiei, Stejarul mai are de jucat sîmbătă, la Cluj, cu CS Mănăştur, practic o ultimă repetiţie generală înaintea jocului care o poate propulsa în sferturile de finală, lîngă formaţiile din SuperLigă. Dacă un prim obiectiv, intermediar, a fost deja îndeplinit, calificarea în finală, „stejarii” nu se mai gîndesc acum decît la cîştigarea trofeului. La finalul jocului de sîmbăta trecută, din Parcul Tineretului, Mădălin Caloian, Mădălin Baraulea şi Cornel Tatu au vorbit despre partida abia încheiată cu Ştiinţa Petroşani, despre parcursul ireproşabil de pînă acum, 5 meciuri – 5 victorii şi despre finala cu CS Năvodari.

Mădălin Caloian: „Meciul de astăzi (n.r sîmbătă) a fost puţin mai greu ca la ei, pentru că noi ni l-am făcut greu din primele minute, probabil că nu ne-am concentrat cum a trebuit şi nu ne-a mers jocul aşa cum ne doream noi din primele minute. Eu zic că-i un progres bun faţă de anul trecut, cînd ne-am mişcat foarte prost, anul acesta am început să cîştigăm, ne-am întărit şi echipa şi e ceva bine pentru noi, ne montează foarte bine acest şir de victorii. Orice echipă care ajunge în finală îşi doreşte s-o cîştige. Acolo cînd ajungem nu mai avem nimic de pierdut, fiecare luptă ca să cîştige. Vedem ce va fi!”

Madalin Caloian 

Mădălin Baraulea: „A fost un meci mai greu decît ne-am fi aşteptat, am avut cîteva greşeli sau un pic de neconcentrare la începutul meciului, dar pe parcurs am început să dăm drumul la joc şi să ne facem jocul pe care ni l-am propus. Noi intenţionăm la fiecare meci în care intrăm pe teren să cîştigăm. Contează foarte mult pentru moralul băieţilor.”

DSCI0128 

Cornel Tatu: „Am dat de o echipă a Petroşaniului foarte motivată, au început jocul foarte bine, au avut şi antrenorul care i-a coordonat din teren, s-a văzut. Noi am fost mai bine pregătiţi fizic, am început mai greu, dar am terminat pe val. Abordăm fiecare meci la victorie şi ne-am îndeplinit obiectivul. Pentru noi, acesta este obiectivul, să luăm fiecare meci în parte şi să-l cîştigăm, dacă e posibil cu punct bonus, cu atît mai bine. Noi, pe parcursul acestor meciuri pe care le-am cîştigat ne-am făcut un moral bun, intrăm cu un moral foarte bun în teren şi, repet, obiectivul este cîştigarea fiecărui meci, nu intrăm în teren ca să luăm bătaie.”

Florin Tatu bucata cu el

line
footer
Cu sprijinul Netwave SRL | Designed by freelancer