ÎNFRÂNGERE AZI PENTRU STEJARUL BUZĂU, 22-35 (11-13), CU POLI IAŞI. RUGBIŞTII BUZOIENI TREC MOMENTAN PE LOCUL 2. STEJARII LE PRĂGĂTESC ÎNSĂ DOUĂ SURPRIZE IEŞENILOR. IATĂ CARE SUNT ACESTEA!

Meci foarte echilibrat, cu oaspeţii permanent la conducerea partidei şi stejarii îndeaproape. Cele 13 puncte de la final pot lăsa impresia falsă că meciul n-a fost echilibrat. S-a jucat însă tare până în ultimele secunde. Cu un minut înainte de final, ieşenii aveau şase puncte avans. Stejarii forţau marcarea unui eseu care transformat le-ar fi adus in-extremis victoria. Dar o greşeală copilărească, mai exact o pasă greşită, a pus un adversar într-o poziţie ideală de a marca. Un sprint scurt, un nou eseu pentru moldoveni şi zarurile au fost aruncate. A urmat transformarea şi de aici diferenţa de 13 puncte de pe tabelă.

Stejarii le pregătesc însă ieşenilor două surprizeSUCEAVA 5

“Cei de la Iaşi au folosit un jucător fără drept de joc. Am fost sunat imediat după meci de antrenorul celor de la Bârlad. Am informat federaţia, vom face memoriu şi cred că vom câştiga la masa verde” ne-a declarat preşedintele Vasile Niţă. A doua surpriză, încă şi mai mare, ţine de legitimarea fostului antrenor jucător al Stejarilor, Costică Merşoiu, unul dintre cei mai buni jucători din ţară, fost căpitan al naţionalei. “Am vorbit cu Merşoiu, am bătut palma, sper ca la meciul cu Aradul să fie în teren” a detonat bomba preşedintele Niţă.

line
footer
Cu sprijinul Netwave SRL | Designed by freelancer