Înfrîngere în derby: Stejarul Buzău – CS Năvodari 13-32 (10-13)

Stejarul a suferit sîmbătă, pe Stadionul din Parcul Tineretului, o a doua înfrîngere în actualul campionat. Echipa noastră a fost învinsă de CS Năvodari, cu scorul de 13-32 (10-13). Punctele au fost realizate de Teodor Niţu – 2 l.p. şi o transformare şi Cornel Tatu – eseu.

Stejarul: Bîsceanu, Dumitrache, Boian, Golubenco, Caloian, Niţu, Cocîrlă, Suflea, Platon, Trifan, Deaconescu, Tatu, Bulearcă, Barbu, Spătărescu. Rezerve: Moise, Grigore, Baboiu, Dogaru, Mănicu, Constantin. Antrenor: Costică Merşoiu

 

Declaraţii după meci:

Vasile Niţă, preşedinte Stejarul: „Ca şi joc, a fost deosebit de frumos, un spectacol adevărat. Ceea ce am avut noi cel mai greu, a fost tinereţea care, faţă de cei cu mare experienţă, s-a văzut. Au avut în Ignea un transformer de excepţie, să nu ratezi o lovitură de pedeapsă, să dai de la 51-52 de metri, să dai din orice poziţie, zic eu că contează. Ne e greu, dar trebuie să avem capul sus, ştim că noi am învins această echipă, mergem mai departe, ne pregătim, ne-au plecat mulţi jucători, la ei au venit, asta este diferenţa, plus condiţiile în care ei îşi desfăşoară activitatea, e cu totul şi cu totul altceva. (…) Am făcut multe greşeli individuale, de mînuire a balonului şi asta nu e permis la un meci de genul acesta. Am pierdut multe margini pentru că acest copil de 18 ani (n.r. Deaconescu) nu şi-a făcut datoria cum trebuie şi a afectat puţin jocul. În momentul cînd nu au baloane, n-ai cu ce să joci!”

Costică Merşoiu, antrenor Stejarul: „Am făcut greşeli personale. Dacă eseul pe care l-am dat noi a fost lucrat, frumos, la primul eseu al lor Dumitrache a sărit la balon, a prins balonul şi l-a dat la adversar, care a marcat. Practic, am început de la 0-7. Am pierdut, asta e! Trebuie să mergem cu jucătorii pe care îi avem, eu zic că sîntem foarte buni, numeric sîntem foarte puţini, astăzi am avut 20 pe foaie, atît, doi băieţi îi am paradiţi, Baboiu şi Gongu. Sînt jucători buni, dar lipsiţi de experienţă. (…) 10-le lor (n.r. Ignea) a fost în picior, a dat tot, a şutat foarte bine, chiar şi de la 1 metru de tuşă a dat-o la beţe. (…) Astăzi au fost mai buni ei, au meritat victoria, îi felicit, aşa e fair-play, sperăm ca data viitoare să fim noi mai buni. (…) Noi am jucat un pic mai timorat, bănuiesc că şi presiunea meciului a fost mare. Eu le-am zis să joace fără presiune, nu mă interesează scorul, important este să joace ei bine.”

Cornel Tatu, căpitan Stejarul: „A fost un meci echilibrat, vreau să felicit băieţii noştri pentru dăruirea în apărare, în mod special, pentru că s-au dat nişte placaje foarte bune. Diferenţa eu zic să s-a făcut la nivelul vîrstei, avem foarte mulţi jucători tineri, care n-au experienţă de joc şi miza jocului şi-a spus cuvîntul, cîteva greşeli individuale au făcut diferenţa.” 

 

stejarul

 

line
footer
Cu sprijinul Netwave SRL | Designed by freelancer