Noii jucători au venit cu gînduri mari la Stejarul! Primele declaraţii!

Stejarul Buzău îşi va ridica foarte mult nivelul în noul sezon, cu super-transferurile reuşite în această iarnă, foştii internţionali stelişti Florin Tatu şi Mădălin Baraulea fiind în capul unei liste care-i mai cuprinde pe George Bulearcă, Teodor Niţu şi Florin Iordan. Sîmbăta trecută, pe stadionul din Parcul Tineretului, „stejarii” s-au reunit pentru prima dată în formulă completă, antrenorul Costică Merşoiu avîndu-i la dispoziţie şi pe cei mai noi componenţi ai lotului. Şi Tatu, şi Baraulea au dezvăluit că au ales oferta Stejarului atraşi de provocarea cîştigării unor noi trofee, dar şi pentru a-i da o mînă de ajutor fostului lor coechipier de la Steaua şi prieten în acelaşi timp, Costică Merşoiu.

MĂDĂLIN BARAULEA: „Pentru noi este o ocazie de a ne mai mişca şi de a ajuta un fost coleg şi prieten, Costică Merşoiu. Ne cunoaştem de foarte mult timp, am jucat împreună acum 10-12 ani şi a contat destul de mult în venirea noastră aici. Avem aşteptări destul de mari, am venit aici să jucăm şi să cîştigăm liga secundă!”

Madalin Baraulea - bucata cu el (foto marius tanase)

FLORIN TATU: „Am mai fost la Buzău, am mai jucat şi m-am simţit foarte bine aici. Este un colectiv cu care m-am înţeles foarte bine şi am venit să facem o treabă bună, să cîştigăm toate meciurile. A contat foarte mult că aici este antrenor Costică Merşoiu, a fost coleg cu mine la Steaua, ne cunoaştem, ştim ce avem de făcut şi vrem să facem o treabă cît mai bună. Nu consider că este un pas înapoi venirea la Buzău, eu joc rugby, nu contează la ce nivel, în primul rînd de plăcere şi pentru a ne menţine vii. Este un microb, a intrat microbul în sînge, asta ne place să facem şi facem cu plăcere. Cred că ne vom integra foarte bine, o să-i strîngem pe cei tineri în jurul nostru, sperăm să-i învăţăm şi pe ei, să le împărtăşim din cunoştinţele noastre şi să-i aducem acolo unde trebuie, să-i facem să joace cu plăcere şi nu poţi să joci cu plăcere decît atunci cînd ai rezultate, cînd cîştigi atunci este cel mai frumos!”

Florin Tatu bucata cu el

 

Preşedintele Vasile Niţă mizează pe experienţă!

 Preşedintele Stejarului, Vasile Niţă, s-a declarat încă o dată încîntat de cele 5 transferuri perfectate pînă acum, jucători care vor cîntări decisiv în îndeplinirea obiectivelor pentru noul sezon, dată fiind şi experienţa lor uriaşă, cazurile lui Tatu şi Baraulea. „Noi am început pregătirea pe 4 ianuarie şi cei de la Bucureşti s-au pregătit acolo, dar astăzi (n.r. sîmbătă) am făcut reunirea lotului. Noi cunoaştem aceşti jucători foarte bine, ştiam ce-am adus, Tatu, Baraulea, Bulearcă, Niţu, Iordan sînt nume cunoscute în lumea rugby-ului, vin din primul eşalon. Faptul că noi am ocupat locul 7 în 2015 cu nişte tineri şi foarte tineri jucători, ne-a determinat să aducem nişte jucători cu foarte mare experienţă pentru a ridica nivelul şi pentru a ne atinge obiectivele. Am spus din capul locului, vrem să cîştigăm Cupa României – D.N.S., iar în toamnă, la sfîrşitul turului, să terminăm pe primele două locuri, aşa ne-am propus, aşa trebuie să facem. Noi, ceea ce spunem, de obicei ne ţinem de cuvînt!”

Nita cu aia noi

line
footer
Cu sprijinul Netwave SRL | Designed by freelancer