STEJARII AU CÂŞTIGAT AZI, 5-0 LA ESEURI, LA PETROŞANI. MAI AU DE TRECUT PESTE UN SINGUR HOP, DERBY-UL DE LA IAŞI, ŞI SUNT PROMOVAŢI ÎN SUPERLIGĂ

IMG_0460Victorie pe cât de frumoasă pe atât de importantă pentru echipa de rugby din Buzău. “Stejarii” au învins sâmbătă la prânz în deplasare pe Ştiinţa Petroşani cu 31-3 (5-3) şi 5-0 la eseuri.

În celălalt meci al rundei, Poli Agro Iaşi a învins în deplasare la Bârlad cu 17-12, dar fără a obţine punctul bonus.

În aceste condiţii, pentru a promova în Superligă, buzoienii îşi pot permite chiar să piardă săptămâna viitoare derby-ul de la Iaşi, dar cu condiţia ca înfrângerea să fie la o diferenţă mai mică de 16 puncte.

Reamintim, în meciul tur de la Buzău, “stejarii” au învins la o diferenţă de 16 puncte, 36-20. 

“Aceste calcule le puteţi face voi ziariştii. Noi, rugbiştii, vom merge la Iaşi să câştigăm. Chiar îmi permit să fac prinsoare cu oricine că vom câştiga meciul de la Iaşi, pentru a demonstra tuturor că Buzăul a avut cea mai bună echipă din DNS şi a înlătura astfel orice fel de discuţii” a spus, optimist, preşedintele Vasile Niţă.

 “La Petroşani n-am avut emoţii nici măcar la pauză. Diferenţa de valoare era prea mare, s-a văzut după pauză când le-am marcat încă patru eseuri. Nu remarc şi nu critic pe nimeni, la rugby câştigă şi pierde echipa. Suntem fericiţi, în autocar răsună muzica, rugby-ul e fruncea la Buzău” a conchis acesta. 

 

line
footer
Cu sprijinul Netwave SRL | Designed by freelancer