STEJARII AU CÂŞTIGAT ŞI LA ARAD: 45-10 (35-10). ÎN MITANUL SECUND AU AVUT LOC ŞI TREI REPRIZE DE PUGILISM. “MAI GREU A FOST DRUMUL, DECÂT MECIUL” A CONCLUZIONAT PREŞEDINTELE VASILE NIŢĂ.

VICTORIE 2“Mai greu a fost drumul decât meciul” a concluzionat preşedintele Vasile Niţă după meciul stejarilor de la Arad şi cele aproape 12 ore de mers de-a lungul ţării. Buzoienii au jucat cesa în prima repriză când s-au distanţat confortabil pe tabelă: 31-10 pentru Stejarul. După pauză antrenorul Eduard Suciu a introdus toate rezervele, în număr de opt, dat tot buzoienii au jucat mai bine rugby. Scor în repriza a doua 14-0 pentru oaspeţi rezultând per total un succes cu 45-10.  

De notat că în mitanul secund s-au disputat şi trei reprize scurte de pugilism. “Dacă au văzut că la rugby n-au nici o şansă, au zis să ne bată măcat la pumni. Dar nici aici nu prea le-a ieşi” a spus şugubăţ preşedintele Niţă. Evident că după meci, jucatori şi oficiali şi-au dat mâna la o bere, c-aşa-i la rugby.

Pentru Stejari au marcat cele 7 eseuri C. Dima, Palcău, Pânzaru, D. Alexandru, G. Petcu, Ilie şi Trifan. Cinci dintre eseuri au fost transformate de uvertura T. Niţu. 

Sîmbăta viitoare, Stejarii vor juca la Buzău cu Ştiinţa Petroşani în ultimul meci al campionatului regulat. Apoi urmează play-off-ul contra celor din Iaşi, Bârlad şi Petroşani. 

 

line
footer
Cu sprijinul Netwave SRL | Designed by freelancer