STEJARII, ÎNCĂ O VICTORIE. RUGBIŞTII BUZOIENI AU DISPUS IERI DE RC BÂRLAD CU 35-8 (21-3). IATĂ CLASAMENTUL ŞI RESTUL REZULTATELOR

rugbi 34

Victorie, nu atât de lejeră precum o arată scorul, repurtată sâmbătă după-amiază de rugbiştii buzoieni.  După o primă repriză controlată de gazde, care au reuşit trei eseuri transformate, mitanul secund a dat emoţii simpatizanţilor echipei gazdă. Oaspeţii au marcat un eseu, iar la 21-8, pe fondul slăbiciunii stejarilor, au ratat în trei rânduri marcarea celui de-al doilea, fiind placaţi la doar un metru de linia de ţintă. Pe final, gazdele şi-au revenit şi în ultimele cinci minute au mai marcat două eseuri, de asemenea transformate de Teodor Niţu, MVP-ul partidei. Bine au mai jucat de la Stejari, centrul Adrian Dima şi linia II Sergiu Buzea, ambii mai buni de la meci la meci.  Iată celelalte rezultate înregistrate în etapa a opta:

REZULTATE ETAPA 8

 

 

 

 

 

 

In clasament, cu 7 victorii şi o singură înfrângere, Stejarul Buzău continuă pe locul doi, la trei puncte de Poli Agro Iaşi, dar la 12 puncte distanţă faţă de locul trei, Ştiinţa Petroşani.

CLASAMENT

 

 

 

 

 

Etapa viitoare stejarii vor juca tot la Buzău cu RCM Galaţi, după care se vor deplasa până la Suceava pentru partida cu Bucovina. Campionatul va lua apoi o pauză, iar la reluare printre stejari va reveni şi Costică Merşoiu.

line
footer
Cu sprijinul Netwave SRL | Designed by freelancer