“STEJARILOR” LE-A TRECUT GLONŢUL PE LA URECHE! ADVERSARII AU TRIMIS MINGEA ÎN BARĂ ÎN ULTIMUL MINUT! DACĂ LOVITURA ERA TRANSFORMATĂ MECIUL SE TERMINA 19-19!

IMG_0194Victorie obţinută cu mari emoţii, la limită, dar fără punct bonus de către Stejarul Buzău în meciul disputat ieri la Bârlad.

“Mai erau câteva minute, conduceam cu 19-12 şi alergam după eseul cu numărul patru pentru a obţine punctul bonus. Din grabă, am jucat la mână aproape de buturile noastre, am pierdut mingea şi am primit eseu.

S-a făcut 17-19 şi gazdele aveau posibilitatea de a transforma eseul şi a egala.

Din fericire mingea a fost trimisă în bară şi a revenit în teren. Am câştigat, dar cu ce emoţii! Ne-a trecut glonţul pe la ureche!” ne-a declarat nemulţumit şi, totodată, îngrijorat preşedintele Vasile Niţă.

“Sunt foarte supărat pe jucători. I-am avertizat că nu suntem promovaţi, că toate meciurile sunt grele, dar nu m-au ascultat.

Băieţii au tratat meciul neprofesionist, cu superficialitate, şi ne-a costat. Am pierdut punctul bonus şi Doamne fereşte să nu plângem după el la sfârşit!

Jucătorii au fost individualişti, nu s-au ajutat între ei, purtătorul de balon nu primea sprijin. Normal că i-am certat la final, vor încasa prima înjumătăţită.

Trag nădejde că am suferit un duş rece, că ne-am trezit şi că vom câştiga tot până la final” a conchis Niţă.

clasament play-offÎn celălalt meci al etapei Poli Agro Iaşi a făcut instrucţie cu Petroşaniul: 65-6! Ieşenii par să fi intrat în formă după revenirea uverturii Ignea iar meciul decisiv pentru primul loc devine cel direct, de sub Copou, din penultima etapă.

Runda viitoare, stejarii au un nou meci extrem de dificil în deplasare la Petroşani. Iaşiul va juca în deplasare la Bârlad. Atât Buzăul, cât şi Iaşiul caută victoria dar şi să marce mai mult de patru eseuri pentru a primi punctul bonus.

line
footer
Cu sprijinul Netwave SRL | Designed by freelancer