STEJARUL A PROMOVAT MATEMATIC ÎN SUPERLIGĂ CU O ETAPĂ ÎNAINTE DE FINIŞ! LA FINAL FINAŢATORUL MAURO ANGELLINI A FOST ARUNCAT PE BRAŢE

STEJARULSărbătoare în sportul buzoian. După 6 ani de la promovarea Gloriei în liga I, judeţul Buzău va avea din nou o reprezentantă în prima ligă.

De această dată performanţa a fost reuşită de echipa buzoiană de rugby care sâmbătă a izbutit să câştige în deplasare derby-ul cu Poli Iaşi, scor 20-19.

Cu o etapă înainte de finiş buzoienii sunt matematic promovaţi, având nu mai puţin de 8 puncte avans faţă de ocupanta locului 2.

Stejarii vor să sărbătorească promovarea sâmbătă împreună cu buzoienii când vor disputa ultimul meci al anului pe stadionul Gloria, în nocturnă, de la ora 19.00 contra formaţiei din Bârlad.

Stejarul preia astfel tradiţia celebrei formaţii Contactoare Buzău, care în 1988 reusea cistigarea Cupei României, cea mai importanta performanta din sportul buzoian de echipă.

Astfel ca din 2014, Stejarul Buzău va activa printre cele mai bune 8 echipe de rugby din ţară şi va juca împotriva unor formaţii puternice precum Steaua, Baia Mare şi Timişoara. 

line
footer
Cu sprijinul Netwave SRL | Designed by freelancer