STEJARUL BUZĂU A PARAFAT COLABORAREA CU CELEBRUL CLUB BENETTON TREVISO. PREŞEDINTELE ŞI DIRECTORUL GENERAL AL ECHIPEI ITALIENE AU VIZITAT AZI STADIONUL DE RUGBY DIN BUZĂU

de la benetton

Oaspeti de seamă în această dimineaţă la stadionul de rugby din Buzau. Şefii celebrului club Benetton Treviso din Italia, participant în Celtic League, au venit la Buzău pentru a parafa colaborarea cu Stejarul Buzău.

 Directorul general, Vittorio Munari, şi preşedintele Amerino Zatto s-au întâlnit cu şefii echipei buzoiene Mauro Angellini şi Vasile Niţă. “Noi suntem nişte pitici, ei nişte coloşi. Benetton e unul din cele mai tari cluburi din Europa. Faptul că s-au asociat cu noi, că ne vor sprijini, înseamnă mult pentru noi” a spus Vasile Niţă.

  “Am ajuns la Buzău graţie domnului Mauro Angellini. Sperăm să fie începutul unei colaborări fructuoase şi de durată. Vom oferi sprijinul nostru pentru ca la Buzău să se organizeze un centru de copii şi juniori puternic care să furnizeze an de an jucători de valoare pentru echipa de seniori” ne-a declarat Vittorio Munari, director general la Benetton Treviso. 

 La prima vizită la Buzău, oaspeţii italieni au ţinut o şedinţă cu antrenorii echipei de juniori de la Stejarul. 

 

 

line
footer
Cu sprijinul Netwave SRL | Designed by freelancer