Stejarul începe noul an cu gînduri mari!

Stejarul este pusă pe fapte mari în 2016! După un sezon de tranziţie, primul de la reluarea activităţii cu echipa „mare” în Divizia Naţională de Seniori, în care accentul a fost pus în mod special pe promovarea tinerilor şi foarte tinerilor rugbişti din propria curte, echipa noastră vrea să treacă la un alt nivel în acest an. Stejarul nu se va abate de la regula pe care şi-a impus-o, cea a jucătorilor tineri, buzoieni, dar în viitorul sezon lotul va cîştiga mult în experienţă. Preşedintele Vasile Niţă se află în pline negocieri cu mai mulţi jucători consacraţi, o parte dintre ei mai evoluînd la Buzău şi în anii trecuţi. 99% sînt rezolvate pînă acum revenirile în tricoul „stejarilor” ale lui Claudiu Popovici şi Teodor Niţu! Marţi a fost ziua în care antrenorul Costică Merşoiu şi-a rechemat jucătorii la treabă, prima acţiune fiind programată la sala de forţă. În acest moment, lotul Stejarului numără 21 de jucători, dar se doreşte ca el să mai fie completat cu 8 sau 10 jucători.

 

Spătărescu şi Bratosin au revenit după accidentări!

La primul antrenament în sala de forţă, de marţi seară, au fost prezenţi şi Spătărescu şi Bratosin, reveniţi după accidentările foarte grave suferite în toamnă, în meciul de la Iaşi, cu Politehnica, din ultima etapă a turului sezonului regulat. Cei doi sînt recuperaţi şi vor reprezenta două cîştiguri importante pentru echipă în noul sezon.

 

Vasile Niţă: „Obiectiv, primele 2 locuri!”

Dacă sezonul trecut a preferat să se axeze pe formarea unei echipe competitive, aproape exclusiv din tineri, cît să reziste în Divizia Naţională de Seniori, în noua stagiune Stejarul ţinteşte performanţa. Gîndurile „stejarilor” se îndreaptă atît spre campionat, unde obiectivul îl va reprezenta ocuparea unuia din primele două locuri, cît şi spre Cupa României, competiţie în care se doreşte un traseu cît mai lung. „Vrem unul din primele două locuri în campionat, iar apoi restul nu mai depinde de noi. Ne dorim să atragem cît mai mulţi sponsori, alături de cei tradiţionali ai noştri şi invităm pe această cale ca firmele să vină alături de noi şi să profite de noua legislaţie, care favorizează sprijinirea sportului. Însă un obiectiv la fel de important pentru noi este şi faptul că ne interesează ca în noul sezon să joace ai noştri, să-i creştem pe ai noştri, iar lîngă ei să joace cei cu mare experienţă, pe care-i vom aduce la echipă”, a punctat preşedintele Stejarului, Vasile Niţă.   

DSCN2335 DSCN2333 DSCN2334DSCN2332 DSCN2331 DSCN2330 DSCN2329 DSCN2328

line
footer
Cu sprijinul Netwave SRL | Designed by freelancer